Шукати в цьому блозі

субота, 25 січня 2020 р.

основи здоров'я поради батькам

Поради батькам

                  Душевний стан дитини залежить від вас                
1.   Якщо дитина зростає у терпимості – вона нав-                                                                                            читься сприймати інших.
2.   Якщо дитина підбадьорюють – вона починає                                                                                                вірити в себе.
3.  Якщо дитину підтримують – вона вчиться                                                                                       цінувати себе.
4.  Якщо дитину хвалять – вона вчиться бути                                                                                             вдячною.
5.   Якщо дитина зростає в атмосфері чесності –                                                                                                 вона вчиться бути справедливою.
6.   Якщо дитина живе в атмосфері розуміння та                                                                           доброзичливості – вона вчиться знаходити лю-                                                                                                  бов у цьому світі.
7.   Якщо дитина зростає в атмосфері впевненості –
вона вчиться довіряти собі й усім навколо. 

Немає коментарів:

Дописати коментар